Historien bag CEDIVi er fire kvindelige ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel, og vi satte os i efteråret 2019 for at gøre forsøget på at løse dét problem, at utryghed og overgreb er en stigende faktor verden over. Vi har indgået et partnerskab med ooono A/S og arbejder sammen om at udvikle CEDI, der kan skabe tryghed til alle jer, der har behov for det.


Hvordan opstod idéen til CEDI?


Ideen udspringer fra FN's 17 Verdensmål for en bæredygtig fremtid, og vi arbejder med Verdensmål nr. 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner. I et ellers kort men erfaringsrigt liv har vi oplevet nok til at vide, hvordan verden kan være, hvornår vi holder af den, og hvornår vi ikke gør.


Navnet CEDI er en sammensætning af to lillesøstres navne, Cecilia og Ditte, vi for alt i verden ønsker at passe på.


Vi har selv oplevet utryghed

Vi har selv stået i situationer, hvor vi kunne have haft brug for en CEDI. Vi har oplevet at blive forgrebet af en pædofil, forfulgt af en gruppe, antastet af en fremmed og ført ind i en gyde og blive frarøvet penge. Vi ved at alt fra børn til voksne, køn underordnet, og grundet forskellige årsager, såsom seksualitet, hudfarve eller tro, kan opleve at føle sig utrygge eller være hjælpeløse.